Retourneren & Garantie

Retourneren

Een bestelling retourneren is mogelijk en dient binnen 14 dagen te gebeuren. Meld vooraf je bestelling aan via info@autoradiospecialist.eu en geef hierbij aan wat de gewenste actie is. Vul daarna het retourformulier in en voeg deze toe aan je retour zodat wij weten van wie we wat binnenkrijgen. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet behandeld! Vanaf het moment van aanmelding van de retour heb jij 2 weken de tijd om jouw bestelling weer te retourneren. De 14 dagen gaan in wanneer de bestelling is ontvangen en de retour kosten zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van de geretourneerde artikelen zullen wij controleren of wij alles in goede staat ontvangen hebben. Nadat de retour geaccepteerd is zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen na verwerking terugbetalen.

Let op: Wij accepteren alleen onbeschadigde en schone radio's. Mocht een product niet voldoen aan onze voorwaarden, dan kunnen wij de retour niet aannemen. Voor retouren die vooraf niet worden aangemeld of naar verkeerde retouradressen worden gestuurd, worden kosten in rekening gebracht.

Garantie

De Autoradiospecialist.Y biedt jou een garantie aan van 12 maanden. De garantie geldt enkel op softwarematige problemen. Schade door eigen gebruik of waterschade valt niet onder de garantie.

Voor het aanmelden van jouw defecte radio kun je een aanvraag indienen via het contactformulier. Bij het terugsturen van jouw defecte radio willen wij je vragen om een ingevuld retourformulier mee te sturen waarin je toelicht wat de defecten zijn. Retourzendingen zonder retourformulier worden niet behandeld! De verzendkosten zijn voor de koper. Als achteraf na onderzoek blijkt dat de radio defect is zullen de verzendkosten terug in rekening gebracht worden. 

 

Het versturen van een nieuw product is altijd nadat het oude product binnen is!